Istu & nouse ylös - Apujakkara

Istu & Nouse ylös apujakkara – Monipuolinen jakkara, jota lapsesi tulevat rakastamaan

Jos mietit apujakkaran ostoa, jotta lapsesi voi olla enemmän mukana jokapäiväisissä askareissa keittiössä, miksi et osta Istu & Nouse ylös -jakkaraa. Istu & Nouse ylös -jakkara on toimiva lasten jakkara tai keittiön jakkara, jolla on useita eri toimintoja. Tämä ei ole vain yksinkertainen apujakkara, mutta voit käyttää tätä jakkaraa myös paljon muuhun.

Kun lapsesi Istu & Nouse ylös -jakkara muuttuu jakkaraksi, jossa on pöytä, siitä tulee sopivan korkea. Sekä lapset että vanhemmat arvostavat tätä. Varsinkin kun siinä mukavuus ja turvallisuus yhdistyvät hienosti. Tällä tavoin lapsen jakkara tarjoavaa lapselle turvallisuutta. Vanhempana sinun ei myöskään tarvitse pitää lasta jatkuvassa valvonnassa keittiössä. Lapsesi voi helposti istua alas ja kiivetä pois jakkarasta yksin, koska se on niin matala ja käyttäjäystävällinen.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

Keittiöjakkara, joka toimii myös lasten pöytänä

Istu & Nouse ylös-apuajakkaraa voidaan käyttää sekä seisomisessa että istumisessa. Voit helposti muuttaa lasten jakkaran pöydäksi, jossa on valmiina tuoli istumiselle. Se on yksinkertaisesti todella hyödyllinen. Jos lapsesi ei halua nousta ja auttaa keittiössä, hän voi sen sijaan istua alas ja esimerkiksi maalata, kun teet ruokaa hänen vieressään. Näin saat vielä upean yhteisön ja voitte viettää aikaa yhdessä keittiössä. Lisäksi monet pienemmät lapset arvostavat omaa pöytää.

Näin toimii Istu & Nouse ylös - lasten jakkara

Istu & Nouse ylös -jakkara on todella hyödyllinen ja ennen kaikkea helppokäyttöinen. Apujakkaralla lapsesi voi helposti nousta ylös ja alas. Lapsi on suojattu, koska jakkaraa ympäröivät palkit kaikilta neljältä puolelta. Siten ilo siitä, että hän voi auttaa keittiössä, voi olla suuri ja lapsi voi liikkua vapaasti.

Istu & Nouse ylös -jakkaran muuntaminen viehättäväksi tuoliksi pöydällä on helppoa ja se kestää muutaman sekunnin. Kaikki tapahtuu kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa. Löysennät lukitusmekanismin ja yksinkertaisesti käännät pöydän alas. Lasten jakkara on vain muutaman desimetrin korkea ja pöytä päätyy täydelliseen korkeuteen pienille lapsille. Istu & Nouse ylös -apujakkaran muuntaminen pöydäksi vaatii aikuisen asentajaksi.  Itse jakkara painaa sen sijaan hyvin vähän, noin 7 kg. Joten jos lapsesi haluaa auttaa keittiössä, hän voi helposti vetää tai työntää jakkaraa oikeaan paikkaan.

Suositellut iät Istu & Nouse ylös -apujakkaralle

Istu & Nouse ylös -jakkara on hyvä hankkia jo lapsesi ollessa pienempi. Siten hän oppii jo varhain osallistumaan keittiön tehtäviin ja auttamaan kotona. Lisäksi voit käyttää jakkaraa, kun lapsi pesee kätensä ennen ateriaa ja sen jälkeen. Voit myös asettaa lapsen jakkaran kylpyhuoneeseen, kun et käytä sitä. Silloin hänen on erityisen hauskaa ja helppo pestä kätensä. Tai miksi ei leikkihuoneeseen, jotta lapsi voi istua ja maalata ja tehdä asioita.

Voit hankkia lasten jakkaran jo lapsesi ollessa18 kuukauden ikäinen. Istuintoimintoa voidaan sen sijaan käyttää jo vuoden ikäisenä. Sitten lapsi seisoo tukevasti jaloillaan ja voi alkaa käyttää jakkaraa. Lisäksi tässä iässä lapset tulevat erityisen uteliaiksi ja ovat enemmän kuin iloisia voidessaan osallistua ja auttaa. Istu & Nouse ylös -apujakkaralla voit valmistaa ruokaa helpommin, kun lapsesi voi seistä vieressä ja katsella. Lasten jakkaraa voidaan yksinkertaisesti pitää yhtenä työkalustasi keittiössä, jotta sen liikkuminen olisi helpompaa. Samanaikaisesti sinun ei tarvitse kuljettaa lasta sylissäsi. Lasten jakkara on myös erittäin turvallinen ja varma apuväline lapsellesi. Joten ei ole ihme, että se on niin suosittu.

Istu & Nouse ylös -jakkaran monta etua

Yksi Istu & Nouse ylös -apujakkaran suurimmista eduista on, että se noudattaa samaa oppimisajatusta kuin Montessorin pedagogiikka. Istu & Nouse ylös -apujakkara on yksinkertaisesti täydellinen työkalu työskennellessä lapsikeskeisen oppimisen kanssa kotona. Lapsikeskeinen oppiminen tarkoittaa, että lapset itse kiinnostuvat aiheesta. Tämä johtaa helpompaan ja nopeampaan oppimiseen. Lasten jakkaraa voidaan yksinkertaisesti pitää opettavana leluna ja apuvälineenä.

Toinen Istu & Nouse ylös -apujakkaran etu on, että sitä voidaan käyttää myös leikkimisen aikana. Jos lapsesi voi käyttää jakkaraa myös leikkiessään, lapsi tuntee itsensä erityisen mukavalta jakkaran kanssa. Samaan aikaan halu käyttää jakkaraa kasvaa. Lisäksi saat kaksi toiminnallista huonekalua yhdessä. Jakkarat eivät ole vain kauniisti suunniteltuja. Niitä voidaan käyttää sekä seisomiseen että istumiseen sopivan korkealla olevalla pöydällä. Lapsesi voi siten käyttää lasten jakkaraa maalaamiseen, piirtämiseen, leikkimiseen junilla, käsitöiden tekemiseen, käsien pesuun, kurkkujen leikkaamiseen ja kaikkeen muuhun. väliltä.

Kehitä kiinnostus ruokaan ja ruoanlaittoon lasten apujakkaran avulla

Hyvin suunnitellulla apujakkaralla utelias lapsesi nousee oikeaan korkeuteen voidakseen auttaa. Toinen Istu & Nouse ylös -apujakkaran etu on, että lapsesi voi kehittää kiinnostusta ruokaan ja ruoanlaittoon jo varhaisessa iässä. Voit luoda lapsellesi perustan oppimaan pitämään ruoasta jo varhain. Kaikkea vihanneksista terveellisiin resepteihin. Pystymällä auttamaan yksinkertaisemmissa askareissa kotona, luot lapsellesi perustan oppia valmistamaan yksinkertaisempaa ruokaa. Samalla lapset oppivat, miten ruoanlaitto toimii todellisuudessa. Lasten jakkara voi olla yksinkertaisesti ensimmäinen askel lapsesi oppimisessa auttamaan kotona. Sen jälkeen askel haluamaan auttaa muissa kotitöissä ei ole kaukana.