Keittiöjakkara säädeltävällä korkeudella

Kun ostat keittiöjakkaran, on parasta ostaa lasten jakkara, jonka korkeus on säädettävissä. Tällainen jakkara voi kasvaa yhdessä lapsesi kanssa ja on siten pitkäaikainen sijoitus. Kun ostat säädettävän korkeuden omaavan lasten jakkaran, sinun ei tarvitse koskaan ajatella uuden lapsen jakkaran ostamista. Sen sijaan voit käyttää samaa useita vuosia.

Parasta lapsen jakkarassa, jossa voit aikuisena nostaa ja laskea tasoa, on se, että siitä tulee paljon monipuolisempi ja sitä voi käyttää useampi kuin yksi lapsi kerrallaan. Vaikka ostat jakkaran pienemmälle lapselle, jopa vanhemmat lapset saattavat pystyä käyttämään sitä apunaan ulottumaan hieman keittiön pöydälle. Varsinkin kun on aika kokata.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Näytetään kaikki 2 tulosta

Huomioi nämä, kun hankit lapselle keittiöjakkaran

Keittiön jakkaran löytäminen ei ole vaikeaa. Tänään Oppimistorni.fi -sivustolla on laaja valikoima lasten jakkaroita. Useimmat niistä on myös rakennettu älykkäästi ja hienosti. Yksinkertaisesti ne ovat ilo kotona keittiössä. On kuitenkin joitain asioita, jotka on pidettävä mielessä, kun ostat lasten jakkaran. Oletko esimerkiksi miettinyt, mitä ominaisuuksia haluat keittiön jakkaralle? Kuinka tärkeää on, että lapsi voi käyttää sitä helposti? Mutta myös mikä materiaali sopii parhaiten kotiisi?

Valitse lasten jakkara säädeltävällä korkeudella

Aluksi ostamassasi keittiön jakkarassa tulisi olla alusta, jota voidaan nostaa ja laskea. Lasten jakkaraa, jonka korkeus on säädettävissä, on todella helppo käyttää. Voit helposti säätää tason korkeutta niin, että se sopii lapsellesi täydellisesti. Lisäksi on tärkeää pitää mielessä, että eri tiskipöydillä ja ruokapöydillä on erilainen korkeus. Säädettävällä alustalla voit antaa lapsesi käyttää keittiön jakkaraa useissa paikoissa talossa. Ostamalla säädettävän korkeuden jakkaran, kaikki perheen lapset voivat myös käyttää sitä. Eri pituuksista ja ikäeroista riippumatta.

Valitse lapselle puinen porrasjakkara

Kun ostat seisomisjakkaran lapsille, on hyvä pitää mielessä, että lapsen pitäisi pystyä helposti nousemaan itsenäisesti portaille. Lapsen on vielä seisottava, kun hän auttaa sinua ruoanlaittoon. Siksi on hyvä, että ostamassasi jakkarassa on askelia. Puusta valmistettu porrasjakkara lapsille on siis paras valinta. Lasten jakkara, jossa on joustavat askelmat, antaa lapsellesi itsenäisyyttä ja aktiivisuutta. Hän voi valita, haluaako osallistua ruoanlaittoon vai ei.

Valitse seisomisjakkara puusta lapselle

Kun ostat keittiön jakkaran, on tärkeää miettiä, mitä materiaalia haluat jakkaran olevan. Paras valinta lasten seisomisjakkaraan on se, että se on valmistettu puusta. Puu on kestävä materiaali, joka pysyy hyvänä monia vuosia. Siksi se kestää myös useiden sisarusten käytön aikana, jos sitä hoidetaan ja puhdistetaan. Puuportainen apujakkara lapsille on myös todella hyvä valinta sinulle, joka olet tietoinen siitä, miltä sisustus näyttää kodissa. Voit usein valita lakatun puun tai mustan tai valkoisen jakkaran väliltä. Näin voit valita värin, joka parhaiten sopii kodin sisustukseen.

Säädeltävä korkeus – yksi jakkara sopii kaikille

Säädettävällä korkeudella varustettu lasten jakkara on kaikille sopiva. Tämän tyyppistä tuolia voivat käyttää kaikki sisarukset. Tietysti myös serkut ja ystävät, jotka tulevat vierailulle. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että alustaa voidaan nostaa ja laskea niin yksinkertaisella ja joustavalla tavalla. Korkeus, jolle tasot voidaan asettaa, riippuu ostamasi aputuolin tyypistä. On kuitenkin tavallista, että kori asetetaan 20, 33 ja 47 senttimetrin korkeuteen. Hanki jakkara, jossa on mahdollisimman monta korkeutta. Samalla varmistat, että lapsesi seisoo aina hyvällä korkeudella keittiötiskiin nähden, mikä tekee käytöstä ja ruoanlaittamisesta turvallisempaa.