Nouse ylös

Rakastaako lapsesi keittiössä auttamista? Miksi et antaisi hänelle parhaat edellytykset onnistumiseen? Pystytukituolin avulla saat kaiken tarvitsemasi avun, jotta pystyt suorittamaan jokapäiväisistä keittiötöistä. Lasten seisomisjakkara on yksinkertaisesti apu, joka sopii parhaiten äidin pienelle auttajalle.

Apujakkara on työkalu, joka mullistaa jokapäiväisen elämäsi. Sen kanssa ei ole vain helpompaa kokata keittiössä – se on myös hauskempaa. Seisomisjakkaralla on todella hyvä tarkoitus. Se antaa sinulle kaksi vapaata kättä, joten voit käyttää molempia vihannesten leikkaamiseen ja ainesten sekoittamiseen ilman, että sinun on kannettava lasta sylissä. Lasten seisomisjakkaralla lapsesi voi helposti seistä vieressä ja tehdä omia juttujaan. Miksi hän ei auttaisi esimerkiksi kurkkujen ja kirsikkatomaattien viipaloinnissa tänään illalliselle.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

Seisomisjakkara lapsille tekee pieniä mestarikokkeja

Ruoanlaitto voi olla edistyksellistä, varsinkin kun sinulla on vain yksi käsi vapaana. Mikä on vaikeampaa kuin pitää pientä lasta sylissä, kun perunoista kaadetaan vesi pois ja liha käännetään paistinpannulla. Tässä tulee esiin sesomisapujakkara. Sen avulla saat aikaa sekä kokata että ottaa lapsesi mukaan siihen.

Kiinnostuneet lapset kuuluvat keittiöön, ja he ovat tervetulleita osallistumaan kaikkiin keittiön töihin jakkaran avulla. Lasten seisomisjakkaran avulla he voivat huolehtia itsestään ja osallistua ruoanlaittoon omalla tasollaan. Sen sijaan, että lapsesi itkisi sylissä, hän voi käyttää luovuuttaan ja uteliaisuuttaan oppimalla leikkaamaan kurkkuja omalla lasten jakkarallaan.

Anna lapsesi olla keittiön kuningas ohjaamalla häntä kurkkujen leikkaamisessa, pannukakkujen koristelussa mustikoilla pienten kasvojen luomiseksi ja nostamalla desilitran mittaa. Tällä tavalla kasvatat lapsesi itseluottamusta ja hän voi tuntea olevansa ylpeä. Lue lisää yksinkertaisista ruokalajeista, joita voit valmistaa lasten kanssa.

Montessoripedagogiikkaa kotona keittiössäsi seisomisjakkaralla lapsille

Lasten porrasjakkara on todella hyvä apuväline keittiössä. Pienien portaiden avulla lapsesi voi nousta tuolialustalle yksin auttaakseen sinua keittiössä. Tiesitkö, että apujakkara perustuu pedagogiikkaan, joka tunnetaan nimellä Montessori?

Montessoripedagogiikka korostaa lasten kykyä kehittää itsenäisyyttään ja osallistumistaan ​​jokapäiväiseen toimintaan. Ainoa asia, jonka sinun on vanhempana tehtävä, on antaa lapsellesi oikeat työkalut ja oikea ympäristö menestyä. Jos annat lapsellesi kaikki oikeat olosuhteet menestymiseen, on melkein mahdotonta, että lapsi ei pysty tekemään mitä haluat. Jos haluat lapsesi oppivan kokkaamista ja pesemään kätensä, niin miksi et käyttäisi jakkaran apua, joka mahdollistaa sen. Porrasjakkaran avulla lapsesi saavuttaa oikean korkeuden ja saa helpommin tarvitsemansa.

Lapsesi arvostaa, että hänet otetaan mukaan ruoanlaittoon, ja että hän saa oppia lisää. Loppujen lopuksi lapset haluavat tehdä sen, mitä aikuiset tekevät. Jakkaran avulla lapsesi pystyy myös suorittamaan kaikki askareet keittiössä turvallisesti. Sen sijaan, että lapsi seisoisi keittiön tuolilla, josta hän voi liukastua auttaessaan innoissaan, lasten jakkarat tarjoavat paremman turvallisuuden säännöillä, jotka suojaavat lasta kaikilta puolin.

Apujakkara on myös kevyt ja nopeasti koottava. Lapsesi on helppo vetää jakkara tiskipöydän luo itse, kun hän haluaa auttaa sinua. Tuoli on pieni ja tyylikäs. Se ei myöskään vaadi paljon tilaa, mutta sitä voidaan helposti säilyttää nurkassa, kun sitä ei käytetä.

Seisomisapujakkaraa ei kuitenkaan aina tarvitse varastoida käyttökertojen välillä. Monet ovat erittäin monipuolisia, ja ne voidaan taittaa alas pöydän ja tuolin luomiseksi. Sitten lapsesi voi käyttää jakkaraa myös istumiseen, käsitöihin ja maalaamiseen. Aseta se keittiöön, jotta lapsesi voi istua ja tehdä asioita vieressäsi, kun teet ruokaa. Sitten saatte ihanaa laatuaikaa yhdessä, vaikka lapsesi olisikaan ruoanlaittotuulella.