OSTO- JA TOIMITUSEHDOT

Tietoa Oppimistorni.fi:stä

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tallinnassa, Virossa. Yhtiön postiosoite on J. Köleri 22-5, 10150 Tallinna. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, lähetä sähköpostia osoitteeseen kontakt@hjalpatillpall.se, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Tilaaminen

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiosoitteeseesi tilausvahvistuksen. Vahvistuksesta löydät kaikki tiedot tuotteista, hinnasta, laskutus- ja toimitusosoitteesta. Jos tilausvahvistuksessa on virheitä, ota välittömästi yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen kontakt@hjalpatillpall.se

Toimitus

Normaalit toimitusajat ovat 3 – 7 työpäivää. HUOM! Viikonloppuisin tehdyt tilaukset lähetetään aikaisintaan seuraavana maanantaina. Jos toimitus viivästyy (ilman, että olemme ilmoittaneet sinulle pidemmästä toimitusajasta), ota meihin yhteyttä sähköpostitse: kontakt@hjalpatillpall.se. Hjalpatillpall.se ei ota taloudellista vastuuta mahdollisista viivästyksistä, jotka johtuvat kuljetusyrityksestä.

Hinnat

Kaikki kaupan hinnat ilmoitetaan euroina.

Kuljetus


Jos tuote vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana Oppimistorni.fi:stä asiakkaalle, Oppimistorni.fi on vastuussa maksuista. Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut palauttaessasi sen osoitteeseen Oppimistorni.fi, asiakas on vastuussa maksusta. Jos huomaat vastaanotettaessa, että lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, sinun on välittömästi ilmoitettava tästä jakelijalle. Paketin näkyvistä kuljetusvaurioista ilmoitetaan suoraan rahdinkuljettajalle / edustajalle, jonka on tehtävä muistio toimituksesi vahingoista. Vahinkoja, joista ei ole mainittu edustajalle / kuljettajalle, ei korvata. Ilmoita posti- tai jakelulaitokselle, että paketti on vaurioitunut, jotta vahinko merkitään lähetysluetteloon ja rekisteröidään kuljetusyrityksen järjestelmään.

Lunastamattomat paketit:

Muista, että pakettisi on jätetty toimituspaikkaasi enintään 14 päiväksi. Kaikista paketeista, joita ei ole lunastettu, pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta kulut palautuskuljetuksesta, käsittelymaksusta ja käsittelymaksusta. Käsittelymaksu on tällä hetkellä 40 euroa. Huomaa, että lunastamattomia paketteja ei lasketa palautuksiksi.

Vaihto ja palautus

Vaihto ja palautus

Kun ostat tavaroita verkkosivustolta, sinulla asiakkaana on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus, joka on voimassa siitä hetkestä, kun olet saanut tilaamasi tuotteen.

Palautusoikeutta käyttäessäsi:

Voit vapaasti ilmoittaa meille, että palautat tuotteen. Viesti tulee lähettää meille osoitteeseen kontakt@hjalpatillpall.se. Viestissäsi ilmoita nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumerosi ja mitä tavaroita palautus koskee. Palauta tuotteet meille viimeistään 14 päivän kuluttua palautusilmoituksesta. Tuotteet on lähetettävä hyvin pakattuna ja alkuperäispakkauksessa. Palautuksen yhteydessä lisätään palautuspostikulut, joista olet vastuussa asiakkaana. Voimme auttaa sinua varaamaan edestakaisen kuljetuksen hintaan 200 kruunua. Palautus on lähetettävä varastoon – Valguse tee 2 (Stock nr  4), Peetri alevik, 75312 Rae vald.

Reklamaatiot ja valitukset

Tarkastamme kaikki tuotteet ennen niiden lähettämistä sinulle. Jos tuote on siitä huolimatta vahingoittunut tai se on viallinen saapuessaan, sitoudumme voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti korjaamaan vian ilmaiseksi. Sinun on aina otettava yhteyttä meihin ennen viallisen tuotteen palauttamista. Sinun on lähetettävä valitus heti, kun vika on havaittu osoitteeseen kontakt@hjalpatillpall.se

MIten teet reklamaation?

Mahdollisista virheistä ja puutteista tulee aina ilmoittaa osoitteeseen kontakt@hjalpatillpall.se, ilmoitathan viestissä nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumerosi ja virheen kuvauksen. Jos emme pysty korjaamaan virhettä tai toimittamaan vastaavaa tuotetta, korvaamme sinulle viallisen tuotteen voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. Maksamme hyväksyttyjen valitusten palauttamisen.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä valituksesta, jos käy ilmi, että tuotteessa ei ole  voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaista virhettä. Valitustapauksissa noudatamme yleisen valituslautakunnan ohjeita, katso arn.se.

Vastuunrajoitus

Emme ota vastuuta viivästyksistä / virheistä, jotka johtuvat yrityksestä riippumattomista olosuhteista (Force Majeure). Näitä olosuhteita voivat olla esimerkiksi työriita, tulipalo, sota, hallituksen päätös, toimittajan toimitusten vähennys tai laiminlyönti. Lisäksi emme ota vastuuta tuotteissa / tuotteiden ominaisuuksissa tapahtuneista muutoksista, joita vastaava toimittaja on muuttanut, ja muista tekijöistä, joihin hallintamme ei ulotu.

Tuotetiedot

Pidätämme oikeuden tehdä painovirheitä tällä sivustolla ja tuotteiden lopullisessa myynnissä. Emme takaa, että kuvat heijastavat tuotteiden tarkkaa ulkonäköä, koska kuvaruutujen näytöissä, valokuvan laadusta ja tarkkuudesta riippuen saattaa esiintyä tiettyjä värieroja. Yritämme aina parhaamme näyttääksemme tuotteet mahdollisimman tarkasti.

Henkilötiedot

Ostaestasi Oppimistorni.fi-iltä hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja henkilötietojesi käsittelyn. Suojaamme yksityisyyttäsi emmekä kerää enempää tietoja kuin mitä tarvitsemme tilauksen käsittelemiseksi. Emme koskaan myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille ilman laillista perustetta.

Videung of Sweden vastaa niiden henkilötietojen käsittelystä, jotka olet antanut meille asiakkaana. Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme käsitellä tilauksiasi ja silloin, kun olet pyytänyt uutiskirjeitä tai tarjoustarjouksia – voidaksemme mukauttaa markkinointia yksilöllisiin tarpeisiisi.

Alla olevat tiedot ovat yhteenveto siitä, kuinka me tallennamme ja käsittelemme tietojasi tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Mitä henkilötiedot ovat?

Henkilötiedot ovat kaikkia sellaisia tietoja, jotka voidaan suoraan tai epäsuorasti kohdistaa luonnolliselle henkilölle.

Mitä tietoja me säilytämme?

Jotta pystymme käsittelemään tilauksesi ja vastaamaan tilaukseesi liittyviin kysymyksiin (asiakaspalvelussa), tallennamme etunimesi, sukunimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi ja ostohistorian.

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin meillä on laillinen perusta käsitellä tietojasi, esimerkiksi täyttääksemme keskinäisen sopimuksemme tai noudattaaksemme esimerkiksi kirjanpitolain mukaista lakisääteistä velvoitetta.

Oikeusperusta

Ostoksesi yhteydessä käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi tehdäksemme sopimuksen kanssasi.

Markkinointi, kampanjat ja vastaavat lähetykset tapahtuvat suostumuksellasi.

Mitä tietoja jaamme ja mihin tarkoitukseen?

Maksupalveluntarjoaja

Kun teemme ostoksen, jaamme tietoja maksupalveluntarjoajamme kanssa. Säilytämme etunimen, sukunimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Jos päätät maksaa laskulla, Klarna tallentaa myös maksun tarjoajan sosiaaliturvatunnuksen. Tallennamme tiedot voidaksemme suorittaa ostotapahtuman loppuun ja suojataksemme osapuolia petoksilta.
Maksupalvelutarjoajat (maksupalvelut), joita käytämme ovat Klarna.

Kuljetusyritys

Jotta voimme toimittaa tilauksesi ja täyttää sopimuksen, meidän on jaettava tarkat tiedot kuljetusyrityksen kanssa. Jaamme kuljetusyrityksen kanssa etunimen, sukunimen ja osoitetiedot toimitusta varten sekä matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoitteen.

Kuljetusyritykset, joiden kanssa työskentelemme, ovat Itella.

Oikeus tiedonsaantiiin

Sinulla on oikeus saada kooste kaikista niistä tiedoista, joita meillä on sinusta. Toimitamme otteeen sähköisesti luettavassa muodossa.

Oikeus tietojen oikaisuun

Sinulla on oikeus pyytää meitä päivittämään vääriä tietoja tai täydentämään puutteellisia tietoja.

Oikeus tulla unohdetuksi

Voit milloin tahansa pyytää, että sinua koskevat tiedot poistetaan. Poisto-oikeudesta on muutama poikkeus, esimerkiksi jos niitä säilytetään, koska meidän on täytettävä lakisääteisiä velvoitteita (esimerkiksi kirjanpitolain vaatimia).

Vastuu tietosuojasta

Oppimistorni.fi vastaa henkilökohtaisten tietojen tallentamisesta ja käsittelystä verkkokaupassa ja varmistaa, että sääntöjä noudatetaan.

Näin suojaamme henkilötietosi

Käytämme alan standardeja, kuten SSL / TLS -salausta ja yksisuuntaisia hash-algoritmeja, arkaluontoisten tietojen, kuten henkilötietojen ja salasanojen, turvalliseen varastointiin, käsittelemiseen ja välittämiseen.

Käytämme Woocommercea.

Muutokset yleisiin ehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja milloin tahansa. Julkaisemme ehtojen muutokset verkossa verkkosivuilla. Katsomme, että muutetut ehdot hyväksytään tilausten tai verkkosivuilla käymisen yhteydessä.

Riidat ja lain valinta

Jos riitaa ei voida ratkaista yhteisymmärryksessä yrityksen asiakaspalvelun ja asiakkaan välillä, voit asiakkaana kääntyä yleisen valituslautakunnan puoleen, katso arn.se. Muiden EU-maiden kuin Ruotsin asukkaat voivat lähettää valituksen verkossa Euroopan komission riitojenratkaisufoorumin kautta, katso http://ec.europa.eu/consumers/odr