TEE-SE-ITSE LEARNING TOWER – IKEA HACK

EE-SE-ITSE LEARNING TOWER – IKEA HACK

Learning tower eli apujakkara suomeksi on täydellinen työkalu, jos haluat motivoida lapsesi auttamaan keittiössä. Samaan aikaan voit saada molemmat kädet vapaasti ruoanlaittoon. Jakkaran avulla luot oikeat olosuhteet menestymiselle keittiössä, samalla kun saat lapsesi osallistumaan vapaaehtoisesti kaikkiin keittiön askareisiin.

Jos et halua ostaa learning toweria Ruotsista, on olemassa yksinkertaisia ​​tapoja tehdä jakkara itse. Tällä tavoin voit pitää sekä budjettisi että hyödyntää omaa luovaa puolta. Jakkaran tekeminen ei ole vaikeaa! Tarvitset vain IKEA-jakkaran ja joitain ylijääneitä lankkuja, vasaroita ja nauloja. Se on yksinkertaisesti täydellinen tee-se-itse-projekti kaikille vanhemmille, joilla on hieman ylimääräistä aikaa!

Tee oma apujakkarasi

Tee-se-itse-projektit ja IKEA-hackit ovat jotain, jotka ovat lähellä monien sydämiä. Kuinka hauskaa on ottaa vanha huonekalu ja luoda siitä helposti uusi. Jos sinulla on mukava IKEA-jakkara, jonka korkeus on 50 senttimetriä ja jossa on porras, voit muuttaa sen nopeasti apujakkariksi. Jakkara maksaa noin 159 kruunua, joten se sopii kaikkiin perhebudjetteihin. Saadaksesi inspiraatiota haluamallesi jakkaralle, voit katsoa Pinterestiä. Innoittavia kuvia on siellä runsaasti.

Tee itse apujakkarna

Helpoin tapa on kuitenkin leikata muutama pala lankkuja tai vaneria ja rakentaa kehys kiinnitettäväksi jakkaraan. Tällä tavalla laajennat jakkaraa ylöspäin ja luot raamit, jotka pitävät lapset jakkarassa. Älä unohda jättää portaille riittävän suurta aukkoa, jotta lapset voivat helposti kiivetä jakkarasta ylös ja alas milloin tahansa. Oman jakkaran luominen tällä tavalla on helppoa. Ainoa haittapuoli on, että jakkara ei voi kasvaa lasten kanssa, kun lapset tulevat liian pitkiksi, et voi laskea tason korkeutta.

Tee-se-itse-learning tower - apujakkara
Tee-se-itse-learning tower – apujakkara

Jos olet kätevä käsistäsi, voit myös luoda ylimääräisen jakkaran alusta alkaen lankkujen tai vanerin avulla. Sinun täytyy piirtää, sahata ja nikkaroida enemmän.

Learning tower – Luo värikäs keittiöjakkara

Älä unohda, että tärkeä osa tee-se-itse-projektia on maalaus. Anna lasten vapaasti osallistua jakkaran maalaamiseen. Miksi et tekisi jakkarasta heidän toiveensa väristä. Luomalla kaunis ja värikäs jakkara lapset innostuvat vieläkin enemmän käyttämään sitä. Hauskaa prinsessajakkaraa tai supermiesjakkaraaa on hauskempaa käyttää kuin puunväristä jakkaraa.

Jos luot oman apujakkaran klassisen IKEA-hackin avulla, voit myös käyttää tilaisuutta hyväksesi. Miksi et sahaisi prinsessan kruunua kiinnitettäväksi yläosaan tai vastaavaan. Näin lapset saavat todella upean ja maagisen apujakkaran. Lisäksi saat mukavan huonekalun kotiin, jota sinun ei tarvitse piilottaa ruoanlaiton välillä.

Toivottavasti sait ideoita ja ajatuksia siitä, miten voisit itse rakentaa learning towerin! Tuntuuko sinusta, että projekti on hiukan ylivoimainen? Sitten olet tervetullut tutustumaan mukaviin keittiön jakkaroihin ja apujakkaroihin jakkaroita osoitteessa www.oppimistorni.fi

Oppimistorni.fi