Tietoa meistä – oppimistorni.fi

Osoitteessa oppimistorni.fi haluamme tarjota sinulle laajan valikoiman apujakkaroita, keittiöjakkaroita ja lasten jakkaroita eri hintaluokissa ja malleissa.

Pidämme montessoripedagogiikasta ja uskomme todella, että lapset haluavat oppia uusia asioita ja rakastavat tuntea olevansa mukana jokapäiväisissä askareissa. He testaavat rajojaan ja löytävät maailman ja mikä parasta – he oppivat omin käsin.

Oppimistorni.fi avasi ovensa elokuussa 2020. Maria, joka on hjalpatillpall.se:n perustaja, on itse kahden upean kaksostytön äiti, mikä tarjoaa sekä inspiraatiota että uusia haasteita joka päivä. Apujakkara on suunnattu lapsille keittiön tuoliksi ja niitä on saatavissa eri muodoissa ja malleissa riippuen perheen toiveista ja lompakon koosta. Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus ostaa apujakkara. Tiedämme kuitenkin myös, että 1300 kruunua voi olla paljon rahaa lapsiperheelle. Siksi olemme koonneet oppaan siitä, miten voit rakentaa oman apujakkaran. Jos päätät rakentaa jakkaran itse, se on huomattavasti halvempaa kuin verkkosivustollamme tarjoamamme hinnat.

Pedagogiset ja kehittävät lelut lapsille

Kauppaamme on nyt täydennetty myös muilla kehittävillä ja pedagogisilla leluilla, jotka ovat osoittautuneet valtavaksi hitiksi meidän kotonamme. Olemme itse testanneet kaikki tuotetyypit, jotka ovat saatavilla verkkosivustolla itse, ja voimme todella antaa niille lämpimät suosituksemme. Pedagogiset lelut, kuten kiipeilykolmio, montessorikeinu ja liukumäki. Meillä on myös ympäristöystävällisiä suuria rakennuspalikoita lapsille. Meiltä löydät lisäksi reseptejä ja ideoita, jos haluat laittaa ruokaa tai leipoa yhdessä lapsesi kanssa.

Kaupat, joiden kanssa teemme yhteistyötä:

videungofsweden.fi

Yritystietoa:

Happy Kids Scandinavia OU

Lastekodu tn 25

10113 Tallinn

VAT: EE102341353
Org: 11536175

Lämpimin terveisin,

Maria

Oppimistorni.fi