UKK

Koska saan jakkarani?

Varastotuotteiden toimitusaika on 4 – 10 työpäivää. Jos tilaat tilaustuotteen, toimitusaika on noin 1-3 viikkoa. Toimitusajat riippuvat tuotteesta. Teemme kaikkemme saadaksesi apujakkarasi mahdollisimman pian. Pyydämme kuitenkin ottamaan huomioon pyhäpäivät kuten joulun ja pääsiäisen. Tai poikkeustilanteet, esimerkiksi Covid 19:sta. Lue lisää ostoehdoistamme.

Miksi ostaisin apujakkaran?

Apujakkara auttaa lastasi olemaan mukana arkiaskareissa. Apujakkaran perusidea perustuu Montessori-pedagogiikkaan ja sen kulmakiviin – mukaansatempaava, oikea ympäristö oikeilla työkaluilla, itseoppiminen ja ennen kaikkea HAUSKUUS!

Mikä jakkara minun tulisi valita?

Se on yksinkertaisesti makukysymys! Kaikki keittiön jakkaraamme ja apujakkaramme ovat turvallisia ja CE-merkittyjä, vakaita ja turvallisia. Useita toimintoja sisältävä apujakkara on hieman kalliimpi – esimerkiksi Istu & nouse ylös -apujakkara tai lasten jakkara kirjoitustaululla.

Jos etsit halvempaa ratkaisua, suosittelemme seiso ylös -jakkaraa tai miksi et tekisi jakkaraa itse. Voit vapaasti lukea oppaamme – DIY-oppimistorni Ikea hack.

Kuinka isossa pakkauksessa apujakkara lähetetään?

Pakkaus riippuu jakkaran mallista. Lähetämme kaikki jakkaramme kokoamattomina, mutta selkeän asennusoppaan kera.

Esimerkkejä pakkauksen mitoista:

Seiso ylös:
91x42x6
Paino: 6,5 kg

Seiso & istu:
47x43x10
Paino: 7 kg

Apujakkaran asennus?

Apujakkaran asentaminen riippuu myös mallista. Kun ostat lasten jakkaran, apujakkaran tai keittiön jakkaran, mukana on kuvitetut ohjeet.

Koska voin aloittaa jakkaran käytön?

Suosittelemme apujakkaraa lapsille 18 kuukaudesta ylöspäin.

Kuinka pitkä palautusoikeus on?

Palautusoikeus on voimassa 14 päivää siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Jos haluat palauttaa tuotteen, olet asiakkaana itse vastuussa palautuskuluista. Jos tuote on viallinen, olemme oppimistroni.fi:ssä vastuullisia lähettämään sinulle uuden jakkaran tai vikojen korjaamisesta.

Apujakkaran puhdistus ja hoito?

Apujakkaran puhdistus on helppoa – täältä löydät oppaan, jossa on vinkkejä siihen, miten hoidat apujakkaraa parhaiten.

Haluan tehdä yhteistyötä kanssanne – miten etenen?

Todella hienoa, että olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme – lähetä lyhyt viesti meille osoitteeseen kontakt@hjalpatillpall.se. Kuvaa ajatuksiasi ja ideoitasi, lupaamme palata niin pian kuin mahdollista.

Etkö saanut vastausta kysymyksiisi?

Voit siinä tapauksessa olla yhteydessä meihin sähköpostilla kontakt@hjalpatillpall.se

Oppimistorni.fi